A.L.T. (ansigtsløftnings teknik)

A.L.T. er en ansigtsløftningsteknik, en meget blid og afslappende ansigtsmassage, men samtidig meget effektiv behandling af ansigt, hårbund, skuldre, hals og nakke. Der er en både sund, yderst afslappende og smertefri behandling uden brug af botox eller kirurgi, og den giver en sundere og glattere hud, og øger din livskvalitet og velvære. Den gør dig smukkere og gladere, da huden bliver mere naturlig og spændstig og giver dig mere symmetri, liv og udtryk. Det er ren luksus og velvære.

A.L.T. er et forløb bestående af 6 ansigtsbehandlinger.

En beskrivelse af de enkelte behandlinger:

 1. behandling løsner hudens bindevæv i de øverste lag af hoved, hals, nakke, skulder og ansigt. Meridianerne i ansigtet stimuleres og din ansigtshud bliver mere spændstig, frisk og levende.
 2. behandling løsner hudens bindevæv i de øverste lag af hoved, hals, nakke,  (den øverste del af ansigtet), små og større furer i panden og omkring øjnene bliver udglattet, hovedbunden samt de små muskler omkring ørene bliver afspændt
 3. behandling løsner spændinger i musklerne og vævet fra øjnene til munden (mellemste del af ansigtet). De mange små muskler omkring næse afspændes og kindben løftes.
 4. behandling løsner spændinger i musklerne og vævet fra munden og ned (underste del af ansigtet) De store halsmuskler og tyggemusklen afspændes
 5. behandling løsner spændinger i musklerne og vævet omkring halsen. Tungemusklerne bliver løsnet, større bevægelighed i hals og nakke skabes, og ømme eller fastlåste kæber løsnes. Triggerpunkter på ryggen stimuleres, spiserør, luftrør samt bughinde afspændes.
 6. behandling  følger vi op på hele forløbet og afhjælper de muskelspændinger, der måtte være tilbage i ansigt, hals, nakke, skuldre eller kæbe.

Fordele ved A.L.T.:

 • A.L.T. ansigtsmassage giver en sund og smuk udstråling på en naturlig måde, og bevarer alle de fine bevægelser i ansigtets mimik, modsat operation og indsprøjtninger som giver et stift udtryk uden bevægelse og liv.
 • Vi siger at ”Ansigtet er sjælens spejl”. Ansigtet er afgørende i vores kommunikation og relation til andre mennesker. Det vi ønsker at signalere, skal stemme overens med det vi gerne vil viderebringe til andre. Det muliggøres, når ansigtet er symmetrisk og har en afslappet udstråling.
 • I ansigtet ligger vores historie, og efter svære perioder med stress, sorg, og bekymringer, kan det aflæses i ansigtet. A.L.T. finder frem til ansigtets oprindelige afslappede tilstand ved at fjerne den ophobede stress fra huden, bindevævet  og musklerne – resultatet er en glattere, blødere og mere elastisk hud med en smuk glød.
 • Som under vores fødder har ansigt, hals, nakke, skulder og kæbe meridianer og organzoner, som stimuleres under A.L.T. behandlingen dvs at andre ubalancer i kroppen kan påvirkes gunstigt herfra.
 • A.L.T. øger din livskvalitet og velvære, glatter arvæv og fuger, forbedrer dit åndedræt, giver mere indre ro, ændrer fysiske og psykiske udtryk, giver sundere hud, gladere udstråling, så du får bedre respons fra andre mennesker J

Det anbefales at vedligeholde A.L.T. behandlingerne med en behandling en gang om måneden.

A.L.T. kan også afhjælpe flg.:

 • Nerverelaterede lidelser i ansigtet
 • Migræne og hovedpine
 • Spændinger i kæben, skævt sammenbid, skæren tænder
 • Hængende øjenlåg
 • Tinnitus
 • Stress og søvnproblemer
 • Tics