Coaching

Coachen hjælper dig til at holde fast og motivere dig til at fuldføre din plan og opnå dit mål.

Coaching – er en specifik metode/spørgeteknik, hvor man arbejder målrettet mod at frigøre potentialet i andre mennesker. Coaching er ikke rådgivning. En coach behøver ikke at have nogen viden eller færdigheder om dit valgte coaching tema/emne. Det betyder, at du selv skal have den nødvendige viden for at kunne svare på spørgsmålene. Gennem en neutral, støttende og mål fokuseret spørgeteknik ansporer en coach dig til større indsigt for derigennem at løse problemstillingen. Når du har lagt en plan til at opnå dit mål, hjælper coachen dig til at holde fast og motivere dig til at fuldføre din plan. Jeg udbyder coaching indenfor nedenstående emner:

Livsstilscoaching – Er der ting, der ikke rigtig fungerer i dit liv? Ønsker du at forbedre din livskvalitet? Få sundere vaner? En bedre økonomi? En bedre balance mellem privatliv, arbejdsliv og ambitioner? At få større selvtillid og selvværd?

Businesscoaching – Ønsker du at starte egen virksomhed? At klargøre dine værdier, visioner og mål? At få motivation og engagement? Hjælp til konflikthåndtering? Bedre teambuilding?

Enneagramcoaching – Lær din egen personlighedstype at kende. Enneagrammet består af 9 forskellige personlighedstyper med hver deres følelsesmæssige kendetegn, særlige egenskaber, vaner og reaktioner, samt hver deres måde at se og opleve verden på. Hvad motiverer os, samt hvilke værdier og overbevisninger har vi? Kommunikationen bliver mere tydelig og effektiv, når vi taler om relationer, virksomheder og resultater.

Karrierecoaching – Står du ved en skillevej i livet, og er du usikker på hvilken vej, du skal vælge? Ønsker du at udvikle din karriere? At få bedre fokus og struktur til at opnå bedre og hurtigere resultater?

Relationscoaching – Ønsker du at afklare og udvikle kontakten til de mennesker, du har tæt på dig i livet? Opnå et bedre netværk? Få bedre relationer til andre mennesker?

Stresscoaching – Ønsker du at undgå dårlig stress i hverdagen? Få bugt med din angst? At få mere nærvær? Har du lige mistet en du holder af? Ønsker du glæde og overskud i dit liv?